Svetsning

Vi hjälper dig med svetsning! Hur bra resultatet av svetsning blir beror på vem du anlitar och deras skicklighet när det gäller svetsning. Väljer du oss på Blentarps Svetsmekaniska får du hjälp av en firma vars anställda har mångårig expertis av svetsning.
Vår policy är enkel: svetsning med kvalitet framför kvantitet!

Svetsning & Legoarbete

En av de vanligaste arbetsmetoderna idag inom svetsning & metallindustrin är legoarbete. Bakom all produktion finner du en rad företag med specialområden som åtar sig sin del av det stora arbetet med svetsning. Legoarbeten effektiviserar produktionen och bidrar till att ditt projekt som är i behov av svetsning gynnas ekonomiskt. Dessutom kan du försäkra dig om att det som produceras kommer vara av högsta kvalité då alla som arbetar är specialister på just sitt område.

Svetsning med licens

Svetsa mot licens, tidigare kallat licenssvetsning, är en försäkran om att den firma som utför svetsning har rätt behörighet och arbetar med svetsning efter en godkänd svetsprocedur. Behörighets- och svetsprovet fungerar som ett intyg på att svetsaren besitter kompetensen som krävs för att kunna utföra ett hållbart arbete inom svetsning.

Genom att använda dig av våra licensierade svetsare kan du känna dig trygg med att det specifika jobbet blir utfört med yttersta noggrannhet och omtanke.

 

Svetsning av rör i egen verkstad

Blentarps Svetsmekaniska tar sig an uppdrag inom rörsvetsning ifrån alla kunder som befinner sig i vårt avlånga land. Vi arbetar i en egen fullutrustad verkstad där vi tillverkar, svetsar och ytbehandlar alla möjliga rostfria arbeten. Slutprodukterna skickas sen ut till kundernas verksamheter runt om i Sverige.

För att se några av våra uppdragsreferenser från tidigare arbeten klicka här.

Kontakta oss

Vill du anlita någon av våra svetsare för lego-, licens- eller rörsvetsning? Ta kontakt med oss via formuläret intill så återkopplar vi inom kort. Oavsett vad du behöver hjälp med finns vi här för dig. Om du hellre vill begära en offertförfrågan direkt kan du göra det här!