Plasmaskärning

Behöver du plasmaskärning i Skåne för i metallkonstruktioner och detaljer? Vänd dig till Blentarps Svetsmekaniska! Vi erbjuder högkvalitativ plasmaskärning i Skåne för olika typer av metaller. Vi har även tjänster inom svetsning och blästring. Kontakta oss för skräddarsydda lösningar och pålitligt utförda projekt inom plasmaskärning i Skåne.

När vi arbetar med plasmaskärning använder vi oss av maskiner som kan leverera hög kvalité och precision. Därför har vi valt att endast arbeta med en Swift-Cut maskin när det kommer till plasmaskärning.

Plasmaskärning: Världsledande inom CNC-plasmamaskiner

Plasmaskärning hos oss på Blentarps Svetsmekaniska sker med hjälp av det CNC-styrda plasmaskärbordet Swift-Cut. Alan Swift, en tillverkare av komponenter för tunga fordon utvecklade och byggde det första CNC-styrda plasmaskärbordet år 2011 i Birmingham, England. Syftet bakom maskinen var att han ville minska beroendet av underleverantörer. I sin tur skulle det leda till en större flexibilitet inom arbetet och skära ner på tiden av leveransen.

Idag är Swift-Cut världsledande inom högkvalitativa, prisvärda CNC-plasmamaskiner och plasmaskärning. De banbrytande maskinerna ger en exakt och kontinuerlig skärning under långa perioder. Med den maskin för plasmaskärning som vi på Blentarps Svetsmekaniska har kan vi ge våra kunder precisionskärning i hög hastighet för alla sorts metaller.

 

 

plasmaskärning

Kontakta oss för plasmaskärning

Vill du veta mer om plasmaskärning och hur vi arbetar med detta, eller är du intresserad av att anlita oss för plasmaskärning? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Blentarps Svetsmekaniska. Vi står redo att besvara dina förfrågningar. Tillsammans kan vi på plats gå igenom vad vår verkstad och plasmamaskin kan hjälpa din verksamhet med. Ta kontakt med oss redan idag!