Plasmaskärning

Söker du en firma som kan genomföra plasmaskärning i metallkonstruktioner och detaljer? Då ska du vända dig till oss på Blentarps Svetsmekaniska. Förutom våra tjänster inom svetsning, blästring och tillverkning erbjuder vi även plasmaskärning i olika metaller.

Vår verkstad föredrar att arbeta med maskiner som kan leverera hög kvalité och precision. Av den orsaken har vi valt att endast arbeta med en Swift-Cut maskin när det kommer till plasmaskärning.

Världsledande inom CNC- plasmamaskiner

Alan Swift en tillverkare av komponenter för tunga fordon utvecklade och byggde det första CNC styrda plasmaskärbordet år 2011 i Birmingham, England. Syftet bakom byggandet av maskinen var att han ville minska beroendet av sina underleverantörer. I sin tur skulle det leda till en större flexibilitet i arbetet och skära ner på tiden av leveransen.

Idag är Swift-Cut världsledande inom högkvalitativa, prisvärda CNC-plasmamaskiner och plasmaskärningssystem. De banbrytande maskinerna ger en exakt och kontinuerlig skärning under långa perioder. Med den maskin som vi på Blentarps Svetsmekaniska har kan vi ge våra kunder precisionskärning i hög hastighet för alla sorts metaller.

 

 

plasmaskärning

Kontakta oss

Vill du veta mer om plasmaskärning och hur vi arbetar med detta eller rent av vill anlita oss för några av våra andra tjänster? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Blentarps Svetsmekaniska. Vi står redo att besvara dina förfrågningar. Tillsammans kan vi på plats gå igenom vad vår verkstad och plasmamaskin kan hjälpa din verksamhet med. Ta kontakt med oss redan idag!